Hotel Arosa
Nederlands
Welkom bij het begin van uw vakantie…Wij heten u van harte welkom in ons familiehotel, van waaruit u heerlijk kunt genieten van de Hollandse kust in een huiselijke ambiance.

Gelegen in Zandvoort, aan de Zuidkant van het centrum op 1 min. loopafstand van het centrum (letterlijk om de bocht), 5 min. lopen van het strand, 10 min. lopen van het treinstation en een kleine 20 min. lopen van het circuit.

Het Hotel wordt inmiddels door de tweede generatie gerund. In 1956 opende Hotel Arosa haar deuren. Na verschillende renovaties is zij meegegaan met de tijd en beschikken de kamers over eigen douche, toilet en tv. De kamers zijn allen verschillend van maat en inrichting. Het Hotel beschikt over een wifi (draadloos internet) verbinding, kleine koelkastjes op de kamer en verschillende andere accessoires, zoals haarföhn, wekkerradio, waterkoker etc., zijn aanwezig. Aandacht voor de individuele gast staat bij ons centraal.

Het Hotel beschikt over een klein maar gezellig terras waar u ’s ochtends na het uitgebreide ontbijt (welke inclusief is) kunt uitbuiken en ’s avonds een slaapmutsje kunt nuttigen. Bij koudere temperaturen bent u natuurlijk van harte welkom in onze eetzaal.

Zandvoort is nog altijd een favoriete Nederlandse badplaats. De vele verschillende soorten strandpaviljoens zorgen ervoor dat er voor ieder wat wils is. Ook Bloemendaal aan zee, op kleine afstand, biedt vele strandpaviljoens waar het elk weekend voor de dance en lounge liefhebbers goed toeven is.

De strandpaviljoens staan er van maart tot begin oktober en bieden naast de strandbedden ook een ruim aanbod aan gevarieerde keukens. Ook zijn er strandpaviljoens gespecialiseerd in diverse watersporten.

Het centrum van Zandvoort kent vele verschillende terrassen, restaurants en eetgelegenheden. De winkels zijn ook op zondag geopend, het gehele jaar door. Zomers zijn vele winkels doorgaans ’s avonds langer open.

Zandvoort wordt omringd door duinen, dit zijn mooie rustgevende gebieden voor lange fietstochten of wandelingen, het gehele jaar door, ieder seizoen heeft zijn eigen charme.

De regio van Zandvoort heeft ook veel te bieden, zo zijn vele omliggende steden in een half uur met de auto, trein of bus te bereiken. Hierbij kunt u denken aan Amsterdam, onze hoofdstad, waar zich vele wereldberoemde musea bevinden en waar u een heerlijke rondvaart door de mooie grachten kunt maken, maar ook bijvoorbeeld Haarlem, welke stad een groot winkel aanbod heeft en al meerdere keren is uitgeroepen tot winkelstad van Nederland, bovendien heeft Haarlem ook verschillende beroemde musea. Steden waar men niet snel aan denkt maar welke zeker het bezoeken waard zijn, zijn bijvoorbeeld Beverwijk waar op zaterdag en zondag de Bazaar open is. Hoofddorp is ook een goede winkelstad en grotendeels overdekt. Volendam, Edam en Marken zijn mooie dorpen om eens te ontdekken en dan is Alkmaar natuurlijk dichtbij.


In het voorjaar mag u de Keukenhof niet missen, vanuit Zandvoort kunt u met de auto door de bloembollenvelden rijden naar de Keukenhof, ook kunt u met de trein langs de bloembollenvelden naar Leiden, vanwaar een bus naar de Keukenhof vertrekt.

Zoals u leest heeft Zandvoort meer te bieden dan enkel strand, zee en duinen, wij zijn dan ook uiteraard bereid u verder te helpen bij het ontdekken van Zandvoort en omgeving en bieden u ons hotel graag als uitvalsbasis aan.


Op verzoek bieden wij u een vrijblijvende offerte aan.

Wij verwelkomen u graag in ons hotel.